X بستن تبلیغات
کد خبر: 11102 تاریخ انتشار: ۰۱ تیر ۱۳۹۵
فید خوان: RSS
دسته: آشپزی و تغذیه
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

آموزش طرز تهیه تارت خرما و زردآلو برای افطاری

 آموزش طرز تهیه تارت خرما و زردآلو,کیک زردآلو,طرز تهیه تارت زردآلو

مواد لازم تارت خرما و زردآلو :

  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۱/۸ ق‌چ وانيل
  • ۲ پيمانه آرد
  • ۱/۸ ق‌چ نمك
  • ۱۰۰ گرم كره
  • ۱/۲ پيمانه شكر
  • ۱ ق‌س ماست (در صورت نياز)

 

آموزش طرز تهیه تارت خرما و زردآلو :

۱٫ آرد را در يك كاسه‌ الك كنيد. به كاسه حاوي آرد شكر اضافه كنيد. وانيل و نمك را هم اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد.

۲٫ وسط آرد را گود كنيد. تخم‌‌مرغ را در اين گودي بشكنيد، كره را هم حبه‌حبه ريز كنيد و به تخم‌مرغ اضافه كرده و با نوك انگشت مايه آردي را با تخم‌مرغ و كره مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد.

۳٫ سپس  قالب تارت را آماده كرده و چرب كنيد. در اينجا از قالبي با قطر ۲۳ سانتي‌متر استفاده كرده‌ايم. خمير را در قالب چرب‌شده پهن كنيد. روي خمير را بپوشانيد و مواد داخل تارت را آماده كنيد.

۴٫ تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي بشكنيد، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و كره نرم‌شده را به آن اضافه كرده و با همزن برقي مخلوط كنيد. حالا سه قاشق سوپخوري آردرا اضافه كرده و باز با همزن مخلوط كنيد.

۵٫ مواد آماده شده را روي خمير ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود.

۶٫ در اين فاصله خرماها را نصف كنيد و هسته‌هاي آنها را جدا كنيد. نيمه‌هاي خرما را روي تارت به شكل دلخواه بچينيد. تارت را در فر به مدت ۳۵ دقيقه حرارت دهيد. سپس تارت را از فر بيرون آوريد و روي سطح تارت را با قلم‌موي آشپزخانه، مارمالاد گرم‌شده بماليد و بعد دوباره در فر بگذاريد تا روي تارت طلايي شود.

نكته: اگر ديديد خمير كمي خشك است به آن يك قاشق ماست اضافه كنيد.

فوت‌وفن

براي روي تارت به جاي مارمالاد زردآلو، از عسل هم مي‌توان استفاده كرد. براي گرم كردن مارمالاد يا عسل هم مي‌توان آنها را در مايكروفر گرم كرد يا به روش حرارت غيرمستقيم  مثل قرار دادن روي بخار كتري يا بن‌ماري كمي آنها را شل و نرم كرد.

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات