X بستن تبلیغات
کد خبر: 13675 تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۵
فید خوان: RSS
دسته: آشپزی و تغذیه
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

آموزش تصویری طرز تهیه ذرت مکزیکی

mexican corn recipe

ذرت مکزیکی چیست؟

ذرت مکزیکی به اسپانیایی: Esquites از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود.

در ایران نیز ذرت مکزیکی mexican corn از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسک‌های مخصوصی به صورت تازه به فروش می‌رسد. با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده و فروخته می‌شود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموماً کره، قارچ، پودر سیر، پودر آویشن یا روغن زیتون نیز به‌کار می‌رود.

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی mexican corn recipe

  • ذرت کنسرو شده(یک عدد) یا بخارپز شده ۵۰۰ گرم
  • کالباس ۳۰۰ گرم
  • چیپس خلالی یک لیوان
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پودر خردل کمی
  • پودر آویشن کمی
  • فلفل سیاه
  • ذرت یا بلال

ذرت رو میتونید هم از کنسرو های آماده بیرون استفاده کنید و هم میتونید بلال رو دون بگیرید و با مقدار کمی آب و نمک حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه کاملا بپزه. بسته به نوع بلال زمان پختش متفاوته و باید تست کنیم که پخته یا نه. نمک رو هم در همون اول اضافه نکنید، چون ممکنه باعث افزایش زمان پختش بشه. بهتره بعد از یه ربع اضافه بشه. در همین مرحله پودر خردل و آویشن رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن این ادویه ها هم به مزاج شما بستگی داره. پیشنهاد من اینه که خیلی کم استفاده کنید تا عطر قالبش نشه.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

قارچ رو به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید. قارچ رو به مقداری که به مزاجتون خوش میاد بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافیه. ولی اگر جزو اونایی هستید که از قارچ های نیم پز و آبدار خوشتون نمیاد، میتونید بیشتر بذارید تا به اندازه دلخواهتون پخته بشه. پودر خردل و آویشن رو هم در این مرحله اضافه میکنیم.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

کالباس ها رو به شکل نگینی خرد میکنیم و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو(بدون آب) و پنیر پیتزا و سس رو به قارچ های در حال تفت اضافه میکنیم و مواد رو کاملا با هم مخلوط میکنیم. مقدار سس رو هم میتونید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهمه که تمام مواد با سس مخلوط شده باشه.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

حرارت رو روی ملایم ترین حالت ممکن قرار میدیم و در قابلمه رو میگذاریم تا حدود ده دقیقه بپزه و پنیر خودش رو کاملا باز کنه. در آخر هم موقع سرو چیپس های خلال شده رو بهش اضافه میکنیم. چیپس ها رو زودتر اضافه نکنید که نرم نشه.

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات