X بستن تبلیغات
دسته: دینی و مذهبی
انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۵

علت حرام بودن گوشت خوک از نظر علمی و قرآن

علت حرام بودن گوشت خوک از نظر علمی

دستوراتی که خداوند در دین اسلام به آنها امر فرموده است هر کدام دارای علت‌های متفاوتی است که شاید بسیاری از انسان‌ها از آنها بی‌خبر باشند و به همین دلیل کورکورانه به مخالفت با آنها بپردازند، به عنوان مثال یکی از مسایلی که خداوند در قرآن بر آن تأکید کرده حرام بودن گوشت خوک برای مسلمانان می‌باشد که متأسفانه به دلیل بی‌اطلاعی و ناآگاهی غیر مسلمانان از دلایل این حکم استفاده از گوشت خوک در میان آنها امری بدیهی است اما با دلایل علمی می‌توان ثابت کرد که خوردن گوشت خوک می‌تواند چه تأثیرات منفی بر روی بدن انسان داشته باشد

حرام بودن گوشت خوک در قرآن

در قرآن به صراحت و با وضوح کامل حرام بودن گوشت خوک بیان شده است:

إِنَّما حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةَ وَ الدَّمَ وَ لَحْمَ الْخِنْزيرِ وَ ما أُهِلَّ بِهِ لِغَيْرِ اللَّهِ؛ (۱)

خداوند، تنها (گوشت) مردار، خون، گوشت خوک و آنچه را نام غيرِ خدا به هنگام ذبح بر آن گفته شود، حرام كرده است.

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةُ وَ الدَّمُ وَ لَحْمُ الْخِنْزيرِ وَ ما أُهِلَّ لِغَيْرِ اللَّهِ بِهِ و …؛ (۲)

گوشت مردار ، خون ، گوشت خوك و حيواناتى كه به غير نام خدا ذبح شوند و … ، بر شما حرام شده است .

إِنَّما حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةَ وَ الدَّمَ وَ لَحْمَ الْخِنْزيرِ وَ ما أُهِلَّ لِغَيْرِ اللَّهِ بِه؛ (۳)

خداوند، تنها مردار، خون، گوشت خوك و آنچه را با نام غير خدا سر بريده‏اند، بر شما حرام كرده است.

 

علت حرام بودن گوشت خوک از نظر علمی

  1. خوک جسد و مردار گندیده میخورد حتی اگر مردار پدرش باشد.
  2. خوک همه چیز میخورد حتی ادرار  و مدفوع خود و دیگر حیوانات
  3. مقدار سم کشنده در گوشت خوک ۳۰ برابر گوشت گوسفند است.
  4. خوک عرق نمی کند ،پوست خوک اسفنجی است بە همین دلیل تمام کثیفی ها را جذب خود میکند این خود فاجعە است.
  5. برای هضم کردن گوشت گوسفند به(٦-۹)ساعت زمان نیاز است و جگر انسان برای جذب کردن مقدار کمی از سم زمان زیادی نیاز دارد؛ اما برای هضم گوشت خوک به(۱-۲) ساعت زمان نیاز است به همین دلیل جگر پوشیده و مملو از آن سم کشنده خواهد شد.
  6. جنس نر خوک با هر حیوان دیگری جفت می شود حتی اگر جفتش هم نر باشد به همین دلیل خوک منبع بسیاری از بیماری هاست.
  7. ۳ساعت بعد از کشتن خوک کِرم از بدنش خارج میشود ..
  8. نوعی کِرم در گوشت خوک موجود است کەنە با پختن نە سرخ کردن(برشتە) از بین نمی رود.
  9. پختن گوشت خوک نیاز بە ۶ساعت زمان دارد گوشت خوک قابل سرخ کردن نیست زیرا کم کم  آب میشود تا چیزی از آن باقی نمی ماند (مانند گوشت انسان)
  10. در سر خوک خون لختە زیادی جمع شدە است چون خوک تنها حیوانی است کە نمی تواند سرش رابە طرف بالا بلند کند.
  11. کرک و موی خوک جز با سوزاندن از بین نمی رود.
  12. خوک هرگز چیزی را که می خورد بو نمی کند بلکە اگر خوراکش پاک هم باشد قبل از خوردن آب دهان و بینی اش را به آن می مالد.
  13. کسانی که سازننده تاتو هستن اول روی پوست خوک آن را تست میکنند.
  14. و…
این مطلب مفید بود؟
علت حرام بودن گوشت خوک از نظر علمی و قرآن
امتیاز 4 ( 5 رای)

ارسال نظر


*

code