X بستن تبلیغات
کد خبر: 1618 تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
فید خوان: RSS
دسته: آشپزی و تغذیه
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

استانبولی ﻣﺎﻫﯽ

استانبولی ﻣﺎﻫﯽ

اگر طرفد ار استانبولی پلو هستید، حتما از این نوع با ماهی د ارش هم خوشتان می آید. غذای سنتی مرد م د ریای عمان و البته شهر سراوان. این پلو مثل بیشتر غذاهای مرد م این منطقه، عطر و طعم پر اد ویه و خاص خود ش را د ارد. پلویی که مرد م این شهر با آن از مهمان های خاص و ویژه شان خصوصا د ر شب های ماه رمضان برای افطار پذیرایی می کنند.

مواد لازم برای ۴نفر

۵۰۰ گرم ماﻫﯽ ﺷﯿﺮ
۲ پیمانه برنج
۱ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺩ ﺭﺷﺖ
۱ عد د ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ
۳ عد د ﺳﯿﺮ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ
۱٫۲قاشق مربا خوری ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻧﻤﮏ و ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ
۲ قاشق سوپ خوری ﺍﺩ ﻭﯾﻪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻣﺎﻫﯽ
۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو
۱ قاشق سوپ خوری اد ویه ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﺮﯾﺎﻧﯽ
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ
۱ قاشق سوپ خوری ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺧﺮﺩ شد ه
۲ عد د ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ آب پز
۳ پیمانه بزرگ آب جوش
ﭼﻮﺏ ﺩ ﺍﺭﭼﯿﻦ و ﺑﺎﺩﯾﺎﻥ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍی ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ۳ ﻋﺪﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩ ﻥ ﺑﺮﻧﺞ

 

طرز تهیه:

۱٫ برنج را با باد یان، د ارچین و مقد ار کافی آب بگذارید خیس بخورد.

۲٫ نمک، زرد چوبه، اد ویه ماهی و اد ویه مخصوص بریانی را با هم مخلوط کرد ه و روی ماهی بمالید.

۳٫ تکه های ماهی را د اخل تابه، د رون روغن، روی حرارت ملایم سرخ کنید.

۴٫ پیازها و سیرها را د ر یک قابلمه بزرگ تفت د هید. زنجبیل، گوجه فرنگی خرد شد ه و گشنیز را هم به آن اضافه کنید.

۵٫ تکه های سرخ شد ه ماهی، نمک، زرد چوبه، آب لیمو و آب جوش را هم د اخل قابلمه اضافه کنید. وقتی جوش آمد برنج را هم بریزید.

۶٫ وقتی آب برنج تمام شد، روی برنج کمی گشنیز بریزید و بگذارید د م بکشد، سپس روی آن را با تخم مرغ آب پز تزیین کنید.

 

جور دیگه

اگر ماهی شیر در دسترس ندارید می توانید از تن ماهی بدون طعم استفاده کنید.(آشپزی مثبت)

مطالب مشابه

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات