X بستن تبلیغات
کد خبر: 2097 تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۴
فید خوان: RSS
دسته: آشپزی و تغذیه
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

طرز تهیه کباب کوبیده همراه با نکات مهم

اگر شما از آن دسته افراد هستید که همیشه هنگام کباب کردن با مشکل ریختن مواد روی آتش مواجه هستید، ما در اینجا به طور مفصل به روش پخت و فوت و فن های آن می پردازیم. پس از همین امروز وعده نهار یکی از روزهای پایان این هفته یا هفته آتی را با چلوکباب خانگی به خانواده تان بدهید.

طرز تهیه کباب کوبیده

مواد لازم برای ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده……………………..یک کیلوگرم
پیاز……………………………………. ۳۰۰ گرم
زعفران ساییده شده………………. یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل……………………………به مقدار کافی

روش پخت:

ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.

نکته: اگر پیاز آب انداخت با دست پیاز رنده شده را بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.

گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید.

زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند.

سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

برای سیخ کردن کباب هم مقدماتی لازم است.

ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست تان قرار دهید.

حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همان طور که مواد در دست راست تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.

در پایان دوباره دست تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند.

حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید.

همین کار را درباره همه مواد و سیخ ها انجام دهید.

سپس آتش را بر پا کرده، سیخ ها را روی آن قرار دهید.

فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید آتش را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد.

وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نکات کلیدی:

  • گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملا بافت آن له شود و هنگامی که ورز می دهید چسبندگی لازم را داشته باشد.
  • در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
  • پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است.
  • البته استفاده از قسمت های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.
  • بهتر است نمک را در مراحل  آخر به کباب اضافه کنید.
  • برای اضافه کردن پیاز ابتدا آب آن را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.
  • گوشت را خوب مشت بزنید و کمی از آن را داخل دست بگیرید و روی سیخ بگذارید.
  • اگر گوشت شما چسبندگی لازم را داشته باشد از روی سیخ نمی افتد.
  • با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
  • اگر بین آماده کردن سیخ ها و پختن آن فاصله ای می افتد بهتر است سیخ های کباب را در جای سرد قرار دهید.
  • قبل از پختن کباب از سرخ بودن ذغال ها مطمئن شوید و کمی نان تازه کنار خود داشته باشید تا هرز گاهی روغن سیخ ها را بگیرید.
  • برنج این چلوکباب را هم به صورت جداگانه در قابلمه یا پلوپز آماده کنید.

نوش جان…

مطالب مشابه

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات