X بستن تبلیغات
کد خبر: 310 تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۴
فید خوان: RSS
دسته: آشپزی و تغذیه
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

گراتن سیب زمینی و اسفناج

gratin-sibzamini-esfenaj

موارد مورد نیاز جهت تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج:

  • – سیب زمینی ۴ عدد
  • – اسفناج پخته ۲ لیوان
  • – آرد ۴ قاشق غذاخوری
  • – شیر ۲ لیوان
  • – کره ۵۰ گرم
  • – پیاز ۱ عدد
  • – سیر ۲ حبه
  • – پنیر گودا رنده شده مقدار لازم

gratin-sibzamini-esfenaj-1

طرز تهیه : اسفناج پخته و خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناجکشیده شود سپس از روی حرارت بردارید ( برای پخت اسفناج آن را بدون آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد ).

سیر و پیاز رنده شده و کره را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ، شیر و آرد را مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به سیر و پیاز اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود ( مانند ماست ).

gratin-sibzamini-esfenaj-2

سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید ، ته ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف سیب زمینیحلقه شده داخل ظرف بچینید و روی آن مقداری سس سفید بریزید ، روی سس مقداری اسفناج تفت خورده و پنیر رنده شده بریزید و پخش کنید.

لایه بعدی مجدد سیب زمینی حلقه شده ، سس سفید ، اسفناج و پنیر بریزید ، لایه آخر باقی مانده سیب زمینی حلقه شده بچینید و روی آن باقی مانده پنیر را بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۵۰ – ۶۰ دقیقه بگذارید تا گراتن آماده شود ( با چنگال پخته شدن سیب زمینی را چک کنید ).

پس از پخت گراتن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

 

منبع: ایران کوک

مطالب مشابه

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات