X بستن تبلیغات
کد خبر: 315 تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۴
فید خوان: RSS
دسته: آشپزی و تغذیه
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

طرز تهیه مارمالاد هویج

marmalade-havij-1

مواد مورد نیاز جهت تهیه مارمالاد هویج:

  • – هویج ۵۰۰ گرم
  • – شکر ۵۰۰ گرم
  • – پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چایخوری
  • – گلاب ۱/۴ لیوان
  • – پودر هل ۱ قاشق چایخوری
  • – زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
  • – آبلیمو ۲ قاشق چایخوری

marmalade-havij-2

طرز تهیه :

هویج را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود سپس با میکسر هویج را پوره کنید.

هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید ، شکر را اضافه و مخلوط کنید ، پس از اینکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتین و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا حل شود ) ، زعفران ، پودر هل و آبلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید مارمالاد خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

 

منبع: ایران کوک

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات