X بستن تبلیغات
کد خبر: 4590 تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۴
فید خوان: RSS
دسته: آشپزی و تغذیه
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

آموزش درست کردن پیتزا تخم مرغی به صورت تصویری

آموزش درست کردن پیتزا تخم مرغی به صورت تصویری

دستور پخت و طرز تهیه پیتزا قارچ با تخم مرغ (پیتزا تخم مرغی) بسیار آسان و سریع را در آشپزخانه فارو بیاموزید.

مواد لازم جهت تهیه پیتزا تخم مرغی

تخم‌مرغ                                هفت عدد

پنیر پیتزا                               دو کاسه ماست‌خوری

گوشت چرخ‌کرده                   یک کاسه ماست‌خوری

روغن                                   نصف فنجان

رب گوجه‌فرنگی                    دو قاشق غذاخوری

زعفران                                یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پیاز                                      دو عدد

نمک، زردچوبه و فلفل           به مقدار کافی

جعفری خردکرده                  دو قاشق غذاخوری

کنسرو نخودفرنگی               نصف فنجان

 

با این مقدار مواد لازم به‌اندازه یک ماهیتابه بزرگ از «پیتزا تخم‌مرغی» خواهیم داشت.

مواد لازم برای پیتزا تخم‌مرغی

دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم. دو کاسه ماست‌خوری پنیر پیتزا رنده شده، معادل ۲۰۰ گرم.

نصف فنجان کنسرو نخودفرنگی، معادل ۵۰ گرم. دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل ۸۰ گرم.

دو قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، معادل ۱۰ گرم. یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده، معادل ۲۵۰ گرم.

هفت عدد تخم‌مرغ، نصف فنجان روغن، معادل ۵۰ گرم.

نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری زعفران.

آشنایی با روش تهیه پیتزا تخم‌مرغی

دو عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. نصف پیازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار می‌گذاریم. دو قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل می‌کنیم و در بقیه پیازداغ تفت می‌دهیم. سپس گوشت چرخ‌کرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

پیتزا تخم مرغی

نصف فنجان کنسرو نخودفرنگی را اضافه می‌کنیم تا مایه گوشتی آماده شود. سپس ماهیتابه را کمی کج می‌کنیم تا روغن آن جدا شود.

پیتزا تخم مرغی

هفت عدد تخم‌مرغ، دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده، پیازداغ جدا کرده، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا مایه تخم‌مرغی به دست آید.

پیتزا تخم مرغی

روغن مایه گوشتی را جدا کرده، در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله می‌گذاریم. سپس مایه تخم‌مرغی را اضافه کرده، در ماهیتابه را برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا تخم‌مرغ‌ها تقریباً بسته شوند.

پیتزا تخم مرغی

کمی پنیر سپس مایه گوشتی را اضافه می‌کنیم و روی آن را دوباره پنیر می‌ریزیم.

پیتزا تخم مرغی

در ماهیتابه را برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود. اکنون شعله را خاموش می‌کنیم.

پیتزا تخم مرغی

پیتزا تخم‌مرغی را در دیس کشیده سپس آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

نوش جان

پیتزا تخم مرغی

 

کالری موجود در پیتزا تخم‌مرغی

مقدار کالری موجود در کل غذا حدود ۲۶۵۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک تکه پیتزا تخم‌مرغی (یک‌هشتم آن)۳۳۰ کیلوکالری می‌باشد.

مطالب مشابه

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات