X بستن تبلیغات
کد خبر: 6475 تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۴
فید خوان: RSS
دسته: آشپزی و تغذیه
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

آموزش طرز تهیه قورمه سبزی یا خورش سبزی اهوازی

آموزش طرز تهیه قورمه سبزی یا خورش سبزی اهوازی

آشپزی را هم می توان به عنوان یک فعالیت روزمره خسته کننده در نظر گرفت، هم می توان به آن به چشم یک تفریح هنری نگاه کرد، انتخاب با خود شما است که آیا می خواهید از زمانی که صرف می کنید لذت ببرید یا نه، اگر جواب مثبت است پس این مطلب می تواند حسابی به شما کمک کند. 

خورش سبزی اهوازی

مواد لازم :

  • سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله: ۵/۱ کیلو
  • گوشت تازه گوسفند:   ۵/۱ کیلو گرم
  • پیاز: : ۲ عدد
  • لوبیا چشم بلبلی: ۴۰۰ گرم
  • گرد لیمو عمانی: ۱۵۰ گرم
  • آبلیمو ترش: نصف فنجان
  • نمک، فلفل و زردچوبه:  مقداری

طرز تهیه قورمه سبزی یا خورش سبزی اهوازی

۱٫ پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن طلایی کنید و ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با گوشت تکه شده تفت دهید و لوبیاهایی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید.

۲٫سپس سبزی را به آن بیفزایید و بگذارید روی شعله ملایم تا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از جا افتادن خورش را از روی شعله بردارید گرد لیمو و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و در پایان نمک را به آن بیفزایید. 

۳٫خورش شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه برنج در در ظرف‌های نذری ریخته و پخش نمایید. این خورش را یا می‌توانید بدون لوبیا تهیه کنید یا اینکه با لوبیا قرمز مانند قورمه سبزی تهیه کنید.

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات