X بستن تبلیغات
کد خبر: 8516 تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴
فید خوان: RSS
دسته: پزشکی و سلامتی
تعداد نظرات: بدون دیدگاه

خواص مویز برای مادران باردار و جنین

خواص مویز

مویز باعث تقویت اعصاب و قلب مادر و جنین می شود

خواص مویز برای مادران باردار و جنین

مویز با طبیعت گرم و تر ارزش غذایی بسیار بالایی دارد . یک کارشناس طب سنتی درباره خواص مویز در دوران بارداری می گوید : مویز مقوی رحم است و زنان باردار با خوردن مویز از خطر سقط جنین در امان خواهند بود زیرا مویز در وزن گیری جنین موثر است.

علوی ، کارشناس طب سنتی گفت : مویز همان انگور رسیده است که به روش سنتی خشک می شود و یا روی بوته باقی می ماند و بسته به نوع انگور دارای خواص متفاوتی می باشد .

علاوه بر آن مویز باعث رفع ضعف معده و هضم غذای زنان باردار می شود و برای زنان باردار بسیار با خاصیت است زیر آنها همواره با ضعف معده و ضعف هضم در این دوران مواجه می شوند . خوردن مویز در هنگام صبح برای درمان بیماری های عفونتی چون عفونت گوش ، عفونت دندان و … مفید است .

عفونت دندان از جمله مشکلات شایع زنان باردار می باشد که به خاطر منع مصرف دارو با مشکل رو به رو می شوند و ناچارند این درد و عفونت را تحمل کنند اما با مصرف مویز در زمان صبحانه می توانید مانع بروز عفونت دندان شوید .

مویز تقویت کننده سیستم ایمنی بدن ، ضد درد و ضد باکتری است و باعث پاک سازی روده و معده می شود و معده را تقویت می کند .

مویز سلامت جنین را تضمین می کند

مصرف مویز باعث می شود مواد غلیظ و نامناسب از بدن دفع شود و با پاک سازی خون به سلامت جنین کمک می کند . در واقع مویز هضم کننده غذا و تولید کننده خون سالم در بدن  است و از آنجا که جنین از خون صالحی که از غذای خوب هضم شده تولید می شود ، تغذیه می کند باعث سلامت و جلوگیری از سقط خواهد شد . علاوه بر آن مویز تقویت کننده اعصاب و قلب مادر و جنین است .

بهترین نوع مویز از نظر کارشناس طب سنتی : مویز چاق ، پرگوشت ، شیرین و بدون دانه بهترین نوع مویز است و بدترین نوع مویز با دانه و کم گوشت می باشد . خوردن مویز در فصل سرما بسیار مناسب است و گرم کننده بدن می باشد که سبب می شود خانم های باردار دراین فصل از سرماخوردگی در امان باشند .

ارسال نظر


*

code

X بستن تبلیغات