X بستن تبلیغات
دسته: آشپزی و تغذیه
انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۵

آموزش پخت رولت مرغ حلقه ای

رولت مرغ حلقه ای

رولت مرغ حلقه ای

رولت مرغ حلقه ای غذایی خوشمزه و بسیار لذیذ برای تمام گوره های سنی است و در ۴۰ دقیقه آماده می شود. در این بخش آشپزی سایت فارو طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای که خیلی سریع و آسان است را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای رولت مرغ حلقه ای

۴۰۰ گرم سینه مرغ

۳۰ گرم گردو

۱ عدد فلفل دلمه

۴ قاشق غذاخوری زرشک

۳۰۰ گرم آرد

۱/۲ پیمانه دارچین

۱ پیمانه آب ۱

قاشق چای خوری نمک

۳ قاشق غذاخوری جعفری

۳ قاشق غذاخوری خامه

به میزان لازم ترخون

به میزان لازم مرزه

به میزان لازم فلفل

به میزان لازم پنیر پیتزا

۱ عدد پیاز

به میزان لازم آرد سوخاری

۱ قاشق غذاخوری دلستر

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

ابتدا باید خمیر را درست کنید به این صورت که آرد، دلستر، نمک، خامه و ۲/۳ جعفری خرد شده را با هم خوب مخلوط کنید سپس آب را به آرامی اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید خمیر را خوب به مدت چند دقیقه ورز دهید سپس آن را در دمای اتاق به مدت ۲۰ دقیقه در کیسه فریزر بگذارید تا استراحت کند. سینه مرغ را در مقداری آب به همراه نمک، فلفل و زردچوبه بپزید وقتی پخت آن را ریش ریش کنید،در تابه ای که کمی روغن ریختید پیازهای نگینی شده را سرخ کنید و مرغ های ریش ریش را به آن اضافه کنید و پس از تفت دادن زرشک، گردو ی خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز بیفزایید و پس از اندکی تفت دادن شعله را خاموش کنید، مقداری پنیر پیتزا، بقیه جعفری و ترخون و مرزه خشک شده و پودر شده را روی مواد بریزید و مخلوط کنید و صبر کنید تا مواد سرد شوند. خمیر آماده شده را به ۸۸ قسمت تقسیم کنید هر قسمت را روی تخته ای خوب صاف و پهن کنید. از مواد روی آن بریزید و خمیر را رول کنید وو دوطرف را به هم بچسبانید تا حلقه ای شود. آن را در پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ شده بیندازید تا سرخ شود پس از سرخ شدن آن را در ظرف در داری بگذارید تا خمیر آن کمی نرم شود و سپس میل بفرمایید.

نکات تکمیلی در مورد رولت مرغ

رولت مرغ جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
رولت مرغ را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر